دکتر جعفر مهراد، سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با بیان اینکه نشریات علمی در ترویج علم نقش مهمی ایفا می‌کنند، اظهار کرد: نشریات علمی که مصوب کمیسیون نشریات معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است یافته‌های علمی را در قالب مقاله‌های تحقیقاتی چاپ و منتشر می‌کنند و می‌کوشند در بررسی تخصصی مسائل علمی و ارائه نتایج آن به گروه‌های هدف در مقایسه با سایر انتشارات علمی پیشگام باشند. وی افزود: سایر نشریه‌های برتر حوزه علوم انسانی و اجتماعی کشور که رتبه‌های اول تا هشتم را در ISC ثبت و نمایه‌سازی کردند، «بررسی‌های حسابداری و حسابرسی»، از انتشارات دانشگاه تهران با رتبه اول، «مطالعات میان رشته‌ای در علوم انسانی» از انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با رتبه دوم و «رهیافت سیاسی و بین‌المللی» از انتشارات دانشگاه شهید بهشتی با رتبه سوم هستند و رتبه‌های چهارم و پنجم نشریات علوم انسانی و اجتماعی به نشریه‌های «پژوهش‌های رشد و توسعه» و «پژوهش‌های حسابداری مالی» که به ترتیب به دانشگاه‌های پیام نور و اصفهان تعلق دارند، اختصاص دارد، همچنین مجله «نقد ادبی» با کسب رتبه ششم و نشریه «راهبرد» با کسب رتبه هفتم نیز به ترتیب از انتشارات دانشگاه تربیت مدرس و مرکز تحقیقات استراتژیک (مجمع تشخیص مصلحت نظام) هستند.

رئیس مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با اعلام اینکه تعداد مجلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1392 بالغ بر 938 عنوان برآورد می‌شود، گفت: از این تعداد بیش از 600 عنوان در رشته‌های مختلف علوم انسانی، به عنوان مجلات معتبر علمی پژوهشی و علمی ترویجی توسط دانشگاه‌ها، موسسات پژوهشی و انجمن‌های علمی چاپ و منتشر می‌شود.  مهراد اظهار کرد: 10 نشریه برتر از میان نشریات علوم انسانی و بر اساس ضریب تاثیر انتخاب و معرفی شده است و ضریب تاثیر «بررسی‌های حسابداری و حسابرسی (0.82) و ضریب تاثیر پژوهشنامه «ادب غنایی» (0.488) است.

لینک خبر: https://www.isna.ir/news/92072816904/دونشریه-دانشگاه-سیستان-وبلوچستان-در-جمع-10-مجله-برتر-نشریات-جهان